Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsharmoni

dagen har vässat sina timmar
och natten kommer
mörkret hänger från taken

klockan slår halva slag
låter världen rotera
och ställer om tiden

och inget lockar just nu
inte på det som en gång varit
eller på de många utbuden

allt ligger för stunden i vakuum
väntar på en dags återfall
där ekon ges till miljoner

på denna enorma glob
klättrar mörker och ljus
spelar upp scenarior

det snurrar en värld 
om än lite gömd under fästet
där den inger tron om fler 

men att dagen blir till natt
och natten blir till dag
ligger i variation med  tiden 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-18 17:50



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Riktigt, riktigt snyggt!
2012-03-26

  anits VIP
Så fint skrivet, dina ord
berör, tycker om den här
2012-03-22

  La Magnólia VIP
Fina tankar och fin beskrivning ...
2012-03-18

    Birgersdotter VIP
Bra skriven
2012-03-18

  aol
bokmärkes för att jag bara gillade den så mycket,
2012-03-18

  aol
verkligen så fantastiskt bra skrivet, verkligen så fint du böjer tdsaxeln,
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP