Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindes du...


kalla skogsstigen

var fortfarande varm

under vårt gemensamma steg



likgiltiga floden

var fortfarande rodnad

av vår spegelbild

från passionerade kyssen



ensamma bänken

vred sig bort

ville inte bli vittne

inför din kärleksförklaring



lugnande molnen

blev helt rörd

omvandlades till regn

som välsignelse

till vår vackraste sagoskatt




Fri vers av Rise Little One
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-10 21:12



Bookmark and Share


    lory
mmmm
vackert
2012-03-12

  Suzy med punkterna
Speciellt skriven och jag gillar!
2012-03-12

    Ken Cassel
Tjusigt Thu! :))
2012-03-11

    ej medlem längre
Så underbara ord....
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One