Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi och stövlar

- Poesi och stövlar hör inte ihop, sa hon.

...Men poesi  värmer själen, som ett par vinterstövlar värmer fötterna en blåsig söndag i januari.

...Poesin skyddar tanken, som ett par vattentäta fiskarstövlar.

...Poesin tar dig på resa till sagolika platser, som sjumilastövlarna.

 

- Poesi och stövlar hör inte ihop, sa hon.

Hon hade fel.

 

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 524 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-03-11 00:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Sprallig text...
2012-03-30

  Minkki VIP
Kul!
2012-03-20

    ADI Nehlin
lekfull..tyckte om
2012-03-16

  Mizza
Jag gillar den, den är full av fantasi och lek.
2012-03-15

  Linda CH VIP
Är helt övertygad om att poesi och stövlar kan skapa en fin dikt!
2012-03-15

  Söderman
Fullträff!
Du stövlar
utmärkt
i poesins
marker.
2012-03-15

  anits VIP
Ja, tänk så fel hon hade.
2012-03-13

  Bibbi VIP
Absolut hade hon fel.
2012-03-13

  Tiiiina
Lekfullt sant:-)
2012-03-12

  M M Mannheim VIP
Du behöver väl inga vinterstövlar, du behöver väl bara trycka fötterna djupare ner i sanden!
2012-03-11

    ej medlem längre
Hur klarar man sig utan poesin? Min tanke ryser inför ett dylikt scenario, lika hemskt som att inte ha ett par varma vinterstövlar i januarikylan.
2012-03-11

  bittemi VIP
Varma fina ord om poesi
2012-03-11

    ej medlem längre
Värmer liksom poesin!
2012-03-11

    ej medlem längre
Själv har jag ett par finska fodrade i läder de värmer gott!Fint!/Birre
2012-03-11

  Ninananonia VIP
:) ja hon hade fel :)
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)