Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är förälskad i kärleken...

från öst till väst hamnen

fångade kärleken mig

i sitt illröda hjärta

den visade mig sina kraftiga hjärtslag

inbakad i friska andetag

förförisk passion

och en gnutta magi

av här och nu princip

min dörr stod på glänt

mellan mörka skuggors spel

från det förflutna

och törstig av längtan

med önskan att leva vred till max

från vågiga skälvningar

i mitt sårade hjärta

men nu...

inser jag...

jag är förälskad i den stora mäktiga kärleken

så håll om mig

älska mig

låt inte mig falla tillbaka i mörkret

släck törsten i mig

helt och hållet är jag din.




Fri vers av Rise Little One
Läst 783 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2012-03-11 08:31



Bookmark and Share


  peter markurth
stark...
2013-08-21

  Ninananonia VIP
Fina känslor...
2013-05-12

  Siggesdotter
Starkt om kärleken! Påminner mig om en kommentar jag fick som väldigt ung när jag barnsligt uttryckte min kärlek till honom "du är förälskad i kärleken!" Det gjorde ont den gången och i dag undrar jag om han hade rätt...? Kunde aldrig riktigt glömma honom... vet i all fall hur det ska kännas när allt är rätt :-)
2013-05-10

  Suzy med punkterna
Som skönsång för hjärtat
2013-04-22

  issac.a.m
Så underbart..
2013-04-10

    ej medlem längre
väldigt fint om kärlek..
2013-04-01

  aol
läser jag en gång till blir det ett bokmärke min fina poetvän,
2013-03-27

  aol
underbart nära så fint skaldar diktarjaget är,
2013-03-27

    ADI Nehlin
fin, fin
2013-03-23

  Piann VIP
En fantastiskt kärleksdikt :-)
2013-03-16

  gemini88
fint :)
2013-02-07

  Maiah VIP
härlig dikt som känns exotisk....jättefin....
2012-12-20

  Aftonvännen
Du kombinerar uppgivenhet och kärlek, vävda samman. Lidelsen är påtaglig
2012-12-10

  Marianne Räf
Håller med till fullo med om
andemeningen i dikten din.
Visst är man förälskad i
kärleken, alltså.
2012-11-22

  La Magnólia VIP

Mjukt och skört beskriver du kärlekslängtan ...
2012-10-01

  Järnkatten
En längtan vi alla har..!
2012-08-10

    ej medlem längre
Livsbejakelsens Höga Visa
2012-05-04

  mickech
Vacker min vän!!
2012-05-02

    ej medlem längre
Underbart!
2012-03-12

    lory
kvinnan i Thu har talat sitt klara språk med en underbar röd klänning hihi hett o nice..
2012-03-12

  Destino
Hm vilken känsla....
2012-03-11

    Ken Cassel
Ja, helt och hållet så är du min, Thu
Hihi
Ja, jag tycker ju att du är så himla fin...:)
2012-03-11

    Birgersdotter VIP
Spröd och livsbejakande
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One