Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen morgon.

Morgonen är lycklig
Solen skrattar
Glittrar på
fågeln
som sjunger liv
i de väntande grenarna




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-11 08:13



Bookmark and Share


  Mizza
"fågeln
som sjunger liv
i de väntande grenarna"
- Åh så vackert! Det är meningar som denna som får mig att le lyckligt för mig själv.
2012-03-14

  Linda CH VIP
Underbar vårglädje!
2012-03-13

  Roger L Svensson
Vacker och positiv naturbesjälning.
2012-03-12

  Ninananonia VIP
:) härlig
2012-03-11

    ej medlem längre
Underbart att vakna då...
2012-03-11

  anits VIP
Låter som en underbar morgon
2012-03-11

  © anakreon VIP
Jag hör! Jag hör!
Calle
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP