Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag genomlider själens mörka natt




Jag väntar på att det ska vända
Undrar vad det är som ska hända

Jag kan varken tänka eller känna
Nu börjar det verkligen bränna

Det är sannerligen illa
I huvet står det stilla

Jag genomlider själens mörka natt
Jag har lätt för att hålla mej för skratt

Allt jag vill är kärlek, glädje och fred
Men världen och tiden är ur led

Spången över avgrunden är smal
Min inre tomhet är katastrofal

Ligger och stirrar upp i taket
Så mycket lidande på detta haket

Ännu en meningslös dag har blivit kväll
Jag längtar efter en vidunderlig smäll

Det verkliga dramat utspelar sej inte här
Innerst inne är jag ständigt kär

Jag längtar till sanningens dimension
Där jag får dricka ljus och inspiration

Jag önskar att jag kunde vakna
Jag orkar inte längre sakna

Oh att få jubla i en kärleksdröm
Där jag kan få vara sann och öm

Jag väntar på att det ska vända
Undrar vad det är som ska hända.






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-11 21:33



Bookmark and Share


  zallander
Keep on, gillar rim
2012-03-11

  zallander
Keep on, gillar rim
2012-03-11

  Bibbi VIP
En stark önskan når alltid sitt mål. Håll ut är mitt råd och jag håller tummarna för Dig.
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP