Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lycklig stund i mitt liv...


det regnade allt för länge

satt likgiltigt vid fönstret

såg det livliga livet

gled förbi

men idag...

just idag

upptäckte jag en gigantisk regnbåge

med glittrande glad sjufärger

såg mina ungdomsvänner i

min allra första blygsamma kyss

kändes nästan orättvisst

att själv döma så hårt sitt liv

försiktigt

lät jag mig bli fri

just för ett kort ögonblick

just när regnbågen

svepte in mig

i sin dräkt av sjufärger





Fri vers av Rise Little One
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-12 23:03



Bookmark and Share


    lory
så vackert ,den fina eviga stunden
2012-03-13

    ej medlem längre
Din text är vackrare än regnbågens alla färger...
2012-03-12

  mickech
Mycket fin!!
2012-03-12

  Ninananonia VIP
:) fin
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One