Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var nästan... magiskt!


två ensamma själar

råkade nudda vid varandra

på ett kort ögonblick

förstod inte hur det gick

men plötsligt såg jag

fyrverkeriet som glittrade över himmel




Fri vers av Rise Little One
Läst 264 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-13 11:57



Bookmark and Share


  Miss M
Ja livet ter sig så oväntat:) när man minst anar det... ett ögonblicksmöte eller kärlek för att stanna, vem vet. En ljus och förtjusande text!!
2012-03-16

  Destino
Oj så fint, det känns magisk att läsa!
2012-03-13

    Ken Cassel
Vackert, Thu! :))
2012-03-13

  Peter Olausson VIP
härligt blixt och dunder!
2012-03-13

  bittemi VIP
Vilken vacker beskrivning av ett möte!
2012-03-13

    lory
underbart möte....mmmm..nästan
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One