Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödigt

Ja just precis ONÖDIGT
det är vad det är
det är helt överskattat
jag kräver att en off-knapp som installeras NU
För det förstör mig, långsamt men utan tvekan

"vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
längtar efter något som kan rädda mig"

Allt jag vill är att glömma
må bättre, ja på nått sätt bli räddad

"När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen"

Snälla låt mig slippa tänka




Fri vers av Missvoice
Läst 197 gånger
Publicerad 2012-03-13 18:12



Bookmark and Share


  goldwing
Jag hoppas du fortsätter tänka och skriva. Din text är lätt att ta åt sig och känsla kommer med den. Ser fram emot mer av dig.
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice