Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagt var




Gamla Alma G

Åldern tynger

 

 

 

inte

 

bara åren




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-13 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP