Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag...

vandrade omkring

kände mig småkär i sak och ting

där uppe log solen

han stannade för stunden

skänkte mig lite värme

kärlek till alla sinnen








Fri vers av Rise Little One
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-14 20:55



Bookmark and Share


  TT
...sådär lite gott "mysig"...en må-bra-text...gillar!!!
2012-03-15

    Ken Cassel
kärlek till alla sinnen, hade jag velat att det stod :))

Kramar!
2012-03-15

    lory
oh så fina formuleringar.....kram
2012-03-14

    Birgersdotter VIP
Skönt...
2012-03-14

    ej medlem längre
Rart och varmt!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One