Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under fundering och konstruktion


Djävulens taktik

Kan det vara så

Att en undermedveten tanke
Ligger på taktikernas bord

För när fattiga blir överbefolkade
Skapas rädslor om att bli övertagna för sin girighet
Att de nu inte vill skapa ännu en "moses"


Så de nu istället

För att få människors medvetenhet i schakt

Skapar krig för att dessa människor ska få utlopp över något de själva blivit förtryckta över en gång

Alltså en förnedring på en förnedring

P.s
För se hur de bygger upp soldater
Innan de utför sitt frihetskrig





Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-14 13:27



Bookmark and Share


  Filosofen2
Djävulens taktik kan vara att först fromt locka
sina offer, för att sen trycka ned dem.

Det kan avslöjas om någon bär
djävulens mantel, då skyr han eller
hon guds ord och sänder bara ut
ondska
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi