Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund ledigt...


det var klart med rapporten i Excel

ville inte tänka på siffrorna igen

kändes lite pirrigt i magen

någon kanske tänkte på mig mitt i solsken


levde jag fortfarande drömmen

om någon stark längtan

efter ett underverk


ingenting kunde hända ur tomma intet

var nog bäst

att ta lite frisk luft

en nypa av oxygen




Fri vers av Rise Little One
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-14 15:12



Bookmark and Share


    lory
jättebra..och luften är gratis......fint thu
2012-03-14

    Birgersdotter VIP
Det är det säkert...nån som tänker på fina dig...
2012-03-14

    Ken Cassel
någon kanske tänkte på mig i solskenet
Levde jag kanske fortfarande kvar i drömmen
( jag tänkte på dig )
hihi

en nypa oxygen
För lungorna så silkeslen...

:))
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One