Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värme är du

Du ser mig som ingen annan
du hittar orden jag söker
innan de nuddat min mun
Din röst väcker varma källor
ögonen glittrar för din skull
Vi lyser och skimrar
när vi är tillsammans
Vi gör varandra levande
och viljan föds att andas
Varje andetag nära dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-14 16:36



Bookmark and Share


    marga se
Mycket vackert skriven,varm och levande, marga se
2012-03-20

    ej medlem längre
Så kärleksfulla ord.
2012-03-15

  Ninananonia VIP
:) så underbart :)
2012-03-14

  Ninananonia VIP
:) så underbart :)
2012-03-14

  Maria T
Tänk att få ha det så bra
2012-03-14

  anits VIP
Så känslosamt och vackert
2012-03-14

  Rise Little One
"Vi lyser och skimrar
när vi är tillsammans"

Det gör det faktiskt :)
2012-03-14

  Siggesdotter
Så innerligt och vackert uttryckt! Tack!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP