Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befria

Vinden river skoningslöst
vill befria våren




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-14 16:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) det vill den :)
2012-03-14

  Maria T
Ja nu kommer våren
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP