Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan är en känsla
som byggt bo i mitt bröst
Min tanke först som sist
är samma som din
Vi längtar oss nära varandra
där hör vi hemma.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-14 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtansfulla ord...vackra.
2012-03-15

  Ninananonia VIP
:) Härlig
2012-03-14

  Maria T
Så innerligt
2012-03-14

  anits VIP
Så fint om längtan
2012-03-14

  Rise Little One
mmm längtar oss nära varandra... så mysigt och fint...
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP