Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pirrimagenfjärilar...


Fjärilar

Jag känner dem
fjärilarna
Som flyger viktlöst
svävande
Kittlar lockande
förväntansfullt
Förtrollar mitt sinne
landar i en piruett
vid mitt hjärta




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-14 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mysiga förväntansfjärilar
2012-03-15

  Kungsfågeln
Vackert
2012-03-14

  Ninananonia VIP
:) vackert...
2012-03-14

  Rise Little One
underbara fjärilar...
2012-03-14

  Maria T
Visst är dom underbara
2012-03-14

    ej medlem längre
Vackert och poetiskt.
2012-03-14

  thyra
Vackert skrivit! Jag har idag sett den första för i år, en citronfjäril :)
2012-03-14

  anits VIP
Så fint och känslosamt
dina fina ord berör, mycket
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP