Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På, Venus/Bangkok.

Jag längtar någonstans,

 

Där solen kramars mild.

Aura ger huvudet krans,

I vänlighetens namn,

Du får alt,

 

Bara i dina drömmar fans.

P.S. Jag smittdes av leende Stockholm,

bort glömd Med dagliga elände, trams,

Plötsligt, ur mitt minne försvann

Och såg bara i gyllene.

Min omgivning med ett leende fans.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-14 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP