Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan bekantskaper över internet bli till något som knappt går att hantera. Jag har suddat ut minnet av en ytlig bekant, blockat henne på facebook och går nu vidare med mitt liv.


Falskhet.

Jag är jag och ingen annan.
Du är du och ingen annan.
Jag vill inte ha del i ditt liv.
Du får inte ta del av mitt liv.

Jag har blivit beskylld av dig.
Du hotar andra i min närhet.
Jag ger dig inte mer av min tid.
Du är inte värd att slösa tid på.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-14 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP