Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knepigt...


Neutralisering

ett svårt ord

att ta till sig

från ett trasigt förhållandes perspektiv




Fri vers av Rise Little One
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-15 15:39



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
du fångar känslor så bra
2012-03-17

    lory
tomt känner jag här..inte neutral..fint fångat thu
2012-03-16

  Ninananonia VIP
Ja så kan det kännas...
2012-03-15

    Ken Cassel
Instämmer med Silla :))
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One