Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna finns på riktigt...


Ni som bootade om
min gråa dödliga kalla tillvaro

Ni som skapade
dagliga spektakulära fina upplevelser
genom era verser

Ni som lockade fram
starka förnimmelser
härliga skratt samt glädjetårar

Ni som hängivna vänner stannade kvar
lyssnade, uppmuntrade, inspirerade
tröstade mig oavsett väderlag

Ni blåste liv i mig
blev överväldigad av vänskapens kraft
och jag älskar er, mina änglar
av hela mitt hjärta




Fri vers av Rise Little One
Läst 264 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-15 10:49



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så klart änglar finns ;.)
Både mänskliga och icke mänskliga.
Vackert/ kram
2012-05-02

  Destino
Underbart skrivet, vilken fin känsla!
2012-03-17

    lory
klart änglarna dansar kring oss o ger oss vingar när vi behöver dom..vackert dans bjuder du på fina själ..kram
2012-03-16

    lory
klart änglarna dansar kring oss o ger oss vingar när vi behöver dom..vackert dans bjuder du på fina själ..kram
2012-03-16

  Ninananonia VIP
:) Så fint du skriver till dessa änglar .. :)
2012-03-15

  TT
...en fin stämning och känsla i denna text...ödmjukhet och värme...tycker mycket om den!
2012-03-15

    Ken Cassel
Jo, men det är ju för att vi älskar dig också!! :))
Hihi
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One