Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolla

Om jag lägger mig
stum och ordlös
medan den isiga vinden
sveper skoningslöst inombords
Blundar och håller andan
kanske jag kan trolla
tiden till igår
När dina ord ännu
var som balsam för min själ.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-15 22:37



Bookmark and Share


    lory
härligt önskan
2012-03-16

  Ninananonia VIP
Så sorglig... önskar att jag kunde trolla dig lycklig... kram
2012-03-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. =)
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP