Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesorg

Hjärtat värker
så huden är tung
att bära




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-15 22:48



Bookmark and Share


  TT
...hoppas bara att det är diktjaget som känner så...en gripande stark text som säger allt med få ord...
2012-03-17

    lory
det känns...
2012-03-16

  Ninananonia VIP
Oj så tungt... kram
2012-03-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångande och väldigt bra. =)
2012-03-16

    ej medlem längre
Kort men inlevelsefullt

Bra!
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP