Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sänder dig mitt hjärta

jag sänder dig mitt hjärta
omslutet i ett konvolut,
det är laddat av ont, svart krut
jag önskar dig explosion,
i sammanbiten frustration
gladeligen en sinnesexpansion
som leder till en revolution,
uti din pluton
jag sänder dig mitt hjärta
omslutet i ett konvolut,
det är laddat av ont, svart krut
jag önskar att det framför dina ögon skulle explodera
och riktigt få dig att fundera
över hur du kunde ha gjort mera
hur du hade kunnat agera
och hur du hade kunnat reagera
jag sänder dig mitt hjärta
omslutet i ett konvolut,
det är laddat av ont, svart krut
som krutdurk är mitt hjärta ren dynamit,
och jag sänder det dit,
jag sänder det till dig,
(en explosionsinvit)
-förödelsen du skapat i mig
en desperationsexplosion som förstör och förgör,
en markör:
som helt och totalt intetgör
i svart kulör
är konvolut och innehåll,
försiktigt paketerat i toner av kaos-moll
jag sänder dig mitt hjärta (smärta och svärta)
noga omslutet i ett säkert konvolut (för att döva denna kakafoni-akut)
det är laddat av ont, svart krut;
öppna det utan onåd ana
du förstår till slut,
allt som krävdes var ett hjärta av krut
och tiden har sprungit ifrån en viftande vit fana
jag sänder dig ett noga omslutet konvolut:
en högst personlig krutsalut!




Bunden vers av gasping for a smoke
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-15 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gasping for a smoke
gasping for a smoke