Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOBILA TANKEGÅNGAR


springer med andan i solar plexus
utifall andan kan sjunka?
(springer)
om andan stiger
har den lämnat mig
genom hjässan,
tänker jag ljudlöst

springer till bussen
bussen väntar
inte
(bussen waits for no man)

ty bussar
rullar
bestämda svängar och
raksträckor
tider att passa
viktiga stopp
på korrekta tidplatser
bussar
slussar
ingen

bestämt och uttänkt
i förväg
(så enkelt)
tider att passa
(passa tiden, passa tiden)
och platser att passera
jag:
i förbifarten
mest

klick, klack, kluck
låter mitt skentrav
tid att passa:
bussen waits for no woman
ty bussar
slussar
alla och ingen särskild
i förbifarten
oftast
och ibland




Fri vers av gasping for a smoke
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-25 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gasping for a smoke
gasping for a smoke