Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar...


Vill jag lämna den tuffa masken hemma
Vill inte rida på min ståliga häst
Inte heller svinga mitt kraftiga svärd

Att strida...


Vissa dagar...


Vill jag ta på mig den magiska täckmanteln
Så jag kan se längst in i min egen saga
Där väntar min längtande ömmande prins
Med armarna öppet i väntan på sin lilla prinsessa

Att drömma...


Vissa dagar..


Är jag för trött för att kämpa
Dagarna och nätterna
När får jag njuta av min egen frihet
för att bara vara




Fri vers av Rise Little One
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-16 15:05



Bookmark and Share


  Destino
Oj så underbart man vill ju bara få dansa och vifta med magiska täckmanteln....Kommer att spara texten passar mig perfekt !Kram
2012-03-17

    Birgersdotter VIP
Så underbar..gillar
2012-03-17

    Birgersdotter VIP
Så underbar..gillar
2012-03-17

  Ninananonia VIP
Låter befriande skönt :)
2012-03-16

    lory
vissa dagar vill man bara vara ..underbart
2012-03-16

    Ken Cassel
för att bara vara
Bara vara mig själv

Men det är då som jag kommer och knackar på din dörr
Och aldrig mer kommer någonting att bli som förr...
:))

Kramar!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One