Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgonsolen.

I morgonsolen
på förstukvisten
Bland nyvakna blommor
huttrande av daggen.
Sitter katten och solar
gör sin morgontoalett
Slickar sina tassar
avvaktande och stolt
Studerar omvärlden
registrerar och doftar
Påminner om dig
när du sårad slickar dina sår
Varm och tillgiven
men rakryggad och egensinnig.
Är gärna nära
men väljer din egen väg.
Vill ta dig i min famn
och höra dig spinna
Med stor integritet
balanserar du
på livets räcke.
Som inte orden når dig
fast de kan fångas
så lätt i ett vingeslag




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-16 20:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj så vackert. Är med från början till slut.
2012-03-17

    lory
vackert,min vän
2012-03-16

  ULJO
Underbart förmedlat och berörande
2012-03-16

  Ninananonia VIP
Känns så bra att läsa dina texter... vackert i morgonsolen...
2012-03-16

    ej medlem längre
Underbar text!
2012-03-16

  LenaJohansson VIP
bra
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP