Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill spy ut alla tårar i en skål med fil

när barnen står tysta i väntrummen
uppradade som reinfelds martyrer
estelle är värd mer än halva kungariket
kanske mer

och jag vill bara spy ut alla tårar i en skål med fil
allt skär sig
knuffar omkull
vill ha mer
får ingenting
mättas aldrig

alla bara spyr
sam-helvetet
väntar på tåget
spyr på mannen med rullatorn
du kommer inte in mer
spyr på mannen med portfölj, i portföljen med alla viktiga papper
spyr på bio
på fadern som viskar hela filmen i dotterns öra

vi kvinnor är en missbildning
sägs det
att vara feminist innebär att smida planer om mord
mord på män
och växa hår under armarna, på hakan, under näsan
vi äro otillräckliga




Fri vers (Spoken word/Slam) av Belinda Morén
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-16 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Belinda Morén
Belinda Morén