Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina ariska guldiga gröngölingar i eritrea

MAGGIE
namnet som förkyler mitt bröst
och får mina lungor att eka efter att förgöras

her routine is mine
in all rooms of space

sen du slutat tro på mina felsteg
och behandla mig med rätt
har jag smutsat ner dina skor
och varnat alla runt omkring dig
att aldrig någonsin komma nära

du byter gata när du ser mig
jag susar nedför skinnarviksbacken
och det är slut med oss

alla relationer jag velat
har gömt sig i mörket
snabbt kikat fram under pressade tillfällen
och ziljoner tänkta felsteg har lett till inte ett enda handlande

MAGGIE
dina ord smeker benen som en trygg hand skulle göra
och vår instinktiva självständighet skakas om
och just för den sanningen
att vi inte är ensamma längre
utan "OSAGT TILLSAMMANS"
är det du och jag nu

det är inte val eller mening
det är öde
HÖR DU
ÖDE

tagga mig along nu
jag ska visa dig stan från min boning
'girlfriend'




Fri vers (Fri form) av Belinda Morén
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Belinda Morén
Belinda Morén