Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magi magi magi

susar träden utanför fönstret
säg mig
susar träden utanför fönstret
klappar de lätt på varandra
eller på vattendropparna i luften

tar de andan ur obotliga sjukdomar
och låter oss smeka barken och barren
tills vi andas lövens tunga doft och leenden skapas på människomunnar




Fri vers av Belinda Morén
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-01 14:34



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1696999

2016-01-14

  i af apa
yup yup it´s Magic,
stämmningen
skapar... bra!!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Belinda Morén
Belinda Morén