Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spring i mitt land

dina sylvassa armbågar
stångar sig genom rummet
och om och om igen slår du till mig
utan hänsyn
utan förståelse
utan förstånd

mitt cry for help blir som spyor och de väller över dina nya kläder och nya skor
i wouldnt give a damn
since all the things you've done to me
no one would give a damn

och jag gråter mig själv till raseri
över att jag är elak som kräver något av en människa med problem

och trots den viktigaste vetskapen
förstår du aldrig vad det handlar om
för din stolthet är en mur som bygger sig högre
och det har blivit stora skuggor på mitt bröst
därför har jag slutat andas

och jag kan inte se dig i ögonen mer




Fri vers av Belinda Morén
Läst 210 gånger
Publicerad 2013-06-10 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Belinda Morén
Belinda Morén