Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har slutat le åt farbröder och blinda

jag ler inte åt farbröder längre
jag har slutat
springer in och hjälper tant över vägen
har slutat
visar inte vägen åt den förvirrade
eller väjer för cyklister eller blinda
jag har slutat
tar inte den lätta vägen förbi folkmassan
går rakt in i den
växlar inte pengar på konsum
slänger allt som blir över
jag väntar inte tills alla har gått av tåget förrän jag går på
jag har slutat (vänta)
hälsa på grannar i porten, bekanta i staden, vänner i skolan, gamla PSYKOPATA




Fri vers (Fri form) av Belinda Morén
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-16 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Belinda Morén
Belinda Morén