Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klara det du inte kan

en omöjlighet finner snabbt en lösning

ett berg rullar snart iväg som småsten


en transformering utan dess like
så sväljer jag min attityd
för att skapa en ny




Fri vers av rebeccastewart
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-16 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebeccastewart
rebeccastewart