Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empty beuty

I'm hiding myselfe in beuty
To hide myselfe from all ugliness

What am I but joust, a shell from fear




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-16 23:38



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Tack Gustav för rättelsen och hjälpen, tror jag fick det rätt nu
2012-03-17

    ej medlem längre
Stör mig på den dåliga engelskan. Men innebörden är rätt klockren!
2012-03-16

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om den här fint formulerade texten. Applåd!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi