Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol

Solen lockar
låter strålarna
dansa på min ruta
Avslöjar sanningar
i en dammpiruett




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-17 08:45



Bookmark and Share


  Birgitta Jacobsson
Solen lockar mig ut
dammet ligger kvar
till en annan dag!
2012-03-17

  Yheela
Vårsolen är underbar, men lite väl avslöjande.
2012-03-17

  Anya VIP
Sanning som jag känner igen. :o)))
2012-03-17

  LenaJohansson VIP
dags å städa..:)
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP