Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslospröt

Känslospröten slokande
efter känslostormar
Huden håller ställning
gömmer
bitarna av trasigt hjärta




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-17 08:49



Bookmark and Share


  thyra
En kraft att räkna med i livets strid!
2012-03-17

  Rise Little One
du kan alltid konsten att vidröra känslor
2012-03-17

  LenaJohansson VIP
fint fångat
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP