Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte...

Kan inte jubla
sjunga in våren
Tappat förmågan
känna ljumma vindar
Känner mig bara stum
förlamad
Registrerar bara
livets framfart




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-17 09:00



Bookmark and Share


    lory
det kommer nya toner ..snart fina du...
2012-03-18

  Rise Little One
Det är bara för stunden....
2012-03-17

    ej medlem längre
har varit där, känner igen tyngden och främlingskapet
2012-03-17

  Alva Johnsson VIP
Ibland behöver människan stanna upp och reflektera för att kunna gå vidare. Kanske är det Ditt inre som säger ifrån. Vi har så lätt för att bara rusa på.
2012-03-17

  Yheela
Så tungt, hoppas känslorna får komma fram.
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP