Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskan...


Trollslag.

När världen vänder
från moll till dur
Av några ord
från rätt person
Då färgas hjärtat rött
och det går lättare att andas
Lyckans trollslag
slog till
Jag ler igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-17 10:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart att läsa
2012-03-19

    lory
ditt leende smittas på mig.....ler..vackert
2012-03-18

  mickech
:-) Ja livet är förunderligt!
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP