Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett annat tillstånd...

sömnen jagade mig ständigt

tätt intill hälen

sänkte mig djupt i koma

med löfte att få träffa

mina gamla kompisar


kunde nästan röra dem

kramade om några

men blev förbannad

över en okänd konflikt

skrek rakt ut med hög ilsken


vaknade helt darrig

i hela kroppen

kände mig en aning eländig

tur att det bara var

en dröm




Fri vers av Rise Little One
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-17 15:25



Bookmark and Share


    lory
drömarnas värld ..konstigt eller hur
2012-03-17

  Suzy med punkterna
Drömmar kan!
2012-03-17

    Ken Cassel
sänkte mig djupt i koma
Annars skitbra!!! :))

Kramar!
2012-03-17

    Birgersdotter VIP
Ja ..vilken tur
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One