Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njut...


Vardag

Om inte alla dessa vardagar fanns
skulle helgen mista sin glans
I det vardagliga livet sig gömmer
lätt att man vardagsnära gulkorn glömmer
Skynda inte hela tiden framåt utan sans
stanna njut och fånga var chans




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-17 15:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket klokskap i dina rader
2012-03-19

    Anneli A
Helt sant!
2012-03-18

  Rosen VIP
härliga anmaningar till att njuta av...
2012-03-18

    lory
sanna dina ord,fina vän
2012-03-18

  kerstin skriver VIP
så sant att stanna upp och njuta det lilla i vardagen, såsom helg.
2012-03-17

  Rise Little One
alldeles riktigt :)
2012-03-17

  Änglaögon
Så sant, så sant.
2012-03-17

  Birgitta Jacobsson
Man måste ha tråkigt ibland, annars vet man inte när man har roligt, sa Alfons Åbergs farmor.
Bra formulerat av dig!
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP