Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

St Patrick's Day


Irländarna har tradition

att ha gröna kläder på sig

på St Patrick's Day

jag har varken gröna plagg

eller accessoarer

och din blick säger mig

"de kommer att nypa dig"

det kvittar...

skall jag vara rädd för dem

eller för dig?




Fri vers av Rise Little One
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-17 16:50



Bookmark and Share


    lory
heheeh
dom kommer..ler
2012-03-17

    Ken Cassel
Små gröna män! :))
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One