Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen är fin...


och jag vill inte säga nåt

som gör du ledsen min prins

livet visar mig alltid sen riktning

det mumlar alltid

"bättre sent än aldrig"


jag knackar på dörren till lyckan

ber att få komma in

men hånfulla skratt ekar mellan

och lite till...


det är alltid bäst

att vara brutalt

än mesig

som en tiger råkar bli fångad

den morrar alltid

än visar sympati




Fri vers av Rise Little One
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-17 20:40



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Kvällen är fin, men för resten av natten så är du bara min...
Hihi
:)

Puss o kram!
2012-03-18

    lory
ser igenom min vän o det jag ser GILLAR VERKLIGEN
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One