Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Själsdjup


Det spelar ingen roll
hur många gånger
du sjunker
det är den där sista
som spelar all roll

då suddas alla tidigare ytbesök ut
för att göra plats
åt dina bokstäver
skrivna i stenen
som du använde som ankare
åt din själ




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-01-27 01:07



Bookmark and Share


    vilsen
oj, ja, snacka om djup ! helt otrolig dikt. jag älskar den !
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta