Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Fjärilförtärd

Jag kom precis på
varför jag aldrig gillat fjärilar

(och allt annat i kategorin \"vackert och skört\"...)

de enda gångerna jag ser dem
är i mina drömmar
och då brukar de lägga ägg
innanför mina ögonlock.

bryter sakta ned pupillerna
för att försäkra sig om
att de är det sista mina ögon ser.




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-01-27 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta