Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografi.

Jag vill ha dig kvar här
När jag nyss förlorat oskulden
För trettiofjärde gången
Minst
Om du tvunget måste träna
Kan du träna på att berätta
Berätta en saga
En saga bara för mig
En saga där ingen blir ensam
Och änglar aldrig faller
Och fotografier inte är
Förbjudet




Fri vers av Elda
Läst 627 gånger
Publicerad 2006-01-27 01:30



Bookmark and Share


  JR
Jag hoppas du inte skrivit alla dessa nu ikväll, för alla är ju skitbra. Du har talang!
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Elda