Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndersmulade.

På sängen ligger
ett fragment av en tanke,
en skärva av hopp.
En krossad illusion.

Vad är hon värd,
din drömflicka,
om allt hon lämnar efter sig
är vissnade rosenblad?




Fri vers av Elda
Läst 687 gånger
Publicerad 2006-01-30 23:04



Bookmark and Share


  JR
Jag känner faktiskt igen mig i denna och jag tror inte jag är ensam...

PZ
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Elda