Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordslinga

"You only live twice"
Orden talar till mig
från veckotidningsblad
Som om jag hittat ett hemligt
budskap i ett krypterat chiffer
En sanning som kanske kommer
för vi har just funnit varandra
igen
Klangen stämmer
det virvlar löften om ny vår
Toner spelar lockande i vårt bröst
hoppet sjunger i takt med ordslingan




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-18 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert sjunger det hoppet...
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP