Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu drar hon ett streck...

 

 

 

Svekfulla minnen

tomma ord

falska kyssar

allt för hans dolda lockande syfte

klarläggas fina taktiker

ondska motiven

silar noggrant

sanningen svider oerhört i hjärtat

priset hon måste svälja

för en lek med elden




Fri vers av Rise Little One
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-22 17:22



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
svek bränner
2012-03-22

  Destino
Styrka och mod!
2012-03-22

    Ken Cassel
Hårda bud, Thu :)
2012-03-22

    ej medlem längre
Du har styrkan.
2012-03-22

    lory
aj aj aj..det bränns i hjärtat kära vän...
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One