Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vänlig Mink med benbrott




Omstart

Det är aldrig för sent

 

Att lära sig gå

 

Igen...

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 401 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-18 19:29



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Dubbeltydig..så sant
2012-03-30

  © anakreon VIP
Förvisso icke, min unge vän.
Förvisso icke.
Calle
2012-03-20

  Minkki VIP
Tack kära vän för din uppmuntran! Jag drömde i natt att jag sprang barfota utan gips på glada, tyngdlöst lätta fötter! ... den dagen kommer, fast inte precis i morgon dag :-) Kram!
2012-03-20

  Gunnar Ideström
Instämmer. Det behövs fler bra spökskrivare!
2012-03-19

  La Magnólia VIP
Fin uppmuntran! "Det är aldrig för sent" .. någon sa också .. "Det är alltid för tidigt att ge upp" ...
2012-03-18

  bittemi VIP
Dom uppmuntrande raderna tål att upprepas, tar dem med mej!
2012-03-18

  thyra
Rar uppmuntrande dikt :)
2012-03-18

  Michaela Dutius
Aldrig försent är underbara ord....och kortdikten bär jag med mig när jag går
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)