Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESKA DROPPAR

man ville krossa min pragvår

men nu slår jag tillbaka

med en pansarnäve

som får tanksen att skaka

det här är ingen palatskupp

det är en revolution

den krossar höga bålverk

har inte nån pardon

 

 

jag är afghaner i bergen

MPLA, FNL

mitt namn är POLISARIO

och telemarksrebell

ja, slagen drabbar stålhårt

för jag har härdats lågor

slår först, frågar sedan

ni vrider er i plågor

 

 

du hör en röst från radion

ett upplopp bryter ut

på santiagostadion

belägringen är slut

ett nytt saigon har fallit

och vår är frihetstid

visst var det värt all möda

visst var det värt all strid

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19/3 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-19 07:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt skrivet
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP